סדנת קטניות דיגיטלית-
כל מה שצריך לדעת
על חומר הגלם הנפלא הזה!
קטניות הן אחד מחומרי הגלם הכי ורסטיליים שתכירו-
וגם אחד הבריאים ביותר עבורינו- בכל שלבי החיים.
בסדנה נלמד מה לעשות עם חמישה סוגים שוים של קטניות.
בסדנה לומדים לבשל 10 (!!) מתכונים עם סוגי קטניות שונים וטעימים בקלי קלות!
השיעורים ניעשים בצורת הדגמת המתכון, כך שאפשר לראות בדיוק את המרקם/ חומרי הגלם וכל מה שצריך כדי שהמתכון יצליח.
הקורס מתאים למתחילים, שרק לומדים את המטבח או למתקדמים שרוצים להעמיק את הידע בטכניקות חדשות.
חוץ מהמתכונים, נלמד גם את ההיבטים הבריאותיים של שימוש בקטניות,
טכניקות בישול כלליות עם קטניות,
יתרונות תזונתיים של קטניות,
טיפים להנבטה/ השרייה ועוד
מהרגע שרכשת את הקורס- נפתחים לך השיעורים והוא זמין לך לתמיד!
בנוסף תקבלו חוברת מתכונים מושקעת של כל מתכוני הסדנה ורשימת קניות לכל הסדנה.
מה נלמד להכין בסדנה?
נלמד להכין 2 סוגי מתכונים מ-5 קטניות שונות
**קרקרים מעדשים כתומות וגרעינים ללא גלוטן**
**לביבות עדשים כתומות וקשיו ללא גלוטן**
עדשים שחורות
**ממרח עדשים שחורות וזרעי חמנייה**
**סלט עדשים שחורות, ברוקולי ועשבי תיבול ברוטב יוגורט רענן**
שעועית מש
**לביבות שעועית מש ואגוזי מלך**
**כדורי שעועית מש ושוקולד**
שעועית אדומה
** בראוניז שעועית אדומה וחמאת בוטנים**
**נזיד שעועית אדומה וירקות שורש עשיר**
גרגירי חומוס
**מאפינס חומוס וירקות ללא גלוטן**
**פיצוחי חומוס מתובלים בשני תיבולים שונים בתנור- הנשנוש המושלם!**
בונוס מיוחד לחודש ההשקה-
סרטוני הדגמה להנבטה בקלי קלות
קבלו טעימה מהסדנה...
איך הסדנה עובדת?
מרגע התשלום מקבלים מייל עם כל שיעורי הסדנה, לתמיד וללא מגבלת זמן- לצפייה מכל מקום בעולם.
הסדנה בנויה שיעורים קצרים מוקלטים+ עזרים מודפסים.
כל אחד מצליח!
ואם עוד לא הכרנו...
אני עדי בן גרא אבישי- עדיאטנית:)
נעים להכיר,
בת הזוג של איתי, אמא של גבע (5.5) ואיילה (3), גרה בכרכור.
תזונאית קלינית ובשלנית טבעונית.
מבשלת תפריט בריא וטעים למשפחות עסוקות.
מובילה כבר 10 שנים משפחות לשינוי תזונתי.
מפתחת מתכונים בריאים מהצומח
מנחת סדנאות בישול ותזונה בריאות שהופכות את האוכל הבריא להכי טעים שיש!
בעלת בלוג המתכונים- עדיאטנית.
האני מאמינה שלי דוגל בפשטות במטבח -
לאכול ולבשל בריא זה קל,
רק לפתוח את הראש ולתת לעצמך מרחב התנסות:)
מה ייצא לך מהסדנה?
1
לבשל טעים
לכל מי שחושב שקטניות זה רק חמין או מרק עדשים-
הנה הסדנה שתפריך זאת!-
חומר הגלם הזה הוא ורסטילי להפליא-
צריך רק להכיר אותו
וללמוד איך לעבוד איתו ואז השמיים הם הגבול!
מתוקים, מלוחים- אתם תיווכחו בסדנה !
2
לבשל בריא
לבשל בריא לוקח התנסות-
לא כל מה שטבעי הוא בריא
לא כל מה שטבעוני הוא בריא-
הסדנה שמה דגש על חומרי גלם בריאים באמת ומלמדת אותך איך להשתמש בהם,
כולל טריקים לבישול בריא בקלילות
3
עזרים מודפסים
חוברת מתכונים מושקעת -
של כל מתכוני הסדנה כולל ערכים תזונתיים מפורטים
רשימת קניות-
רשימת קניות מסודרת לכל מתכוני הסדנה, עם מצרכים שניתן למצוא בכל סופר- כך שאתם מוכנים ומזומנים להכין את כל המנות הטעימות.
4
ההיבט התזונתי
למה קטניות כ"כ בריאות לנו?
מה היתרונות התזונתיים שלהן?
איך מתגברים על אי נוחות במערכת העיכול?
אילו סוגי קטניות יש, איך משתמשים בכל סוג.
טיפים וטריקים לשימוש כך שכל מתכון יצליח.
משתתפות קודמות מספרות

תום, תל אביב
ביצעתי עם עדי כבר 3 סדנאות וכל פעם אני לומדת עוד ועוד. המתכונים שלה קלים וישימים כך שגם עבורי, מישהי שלא בת בית במטבח יש אפשרות להינות ולהתפנק על אוכל טבעוני בריא וטעים.
הבית שלנו טעים יותר בזכות הסדנאות והכי חשוב , בריא יותר.
אני רק מחכה לסדנה הבאה שאעשה איתה!

לאה, רחובות
הייתי בסדנת בישול עם עדי שנתנה לי כלים להכניס אוכל בריא הביתה וחשיפה לחומרי גלם חדשים. היום באופן קבוע יש לי חלב סויה במקרר. ויש מתכונים שהולכים איתי עד היום!

דנה
עברתי שתי סדנאות עם עדי ומאוד נהנתי ולמדתי הרבה.
הרצית לעצמי בראש כמה טיפים ומתכונים לקחתי מהסדנאות הקודמות...וזה באמת המון!
הכל עובד בצורה נגישה וברורה והמתכונים מורכבים ממצרכים שיש לנו בבית (ואנחנו לא טבעוניים) והכי חשוב- זה אוכל שמתאים לכל המשפחה!
מה ההשקעה שלך?
מחיר רגיל
219ש"ח
מחיר מיוחד
179ש"ח
המבצע לחודש ההשקה בלבד!
ברור שאני בפנים!
לצורך הסדנה צריך ציוד מטבח בסיסי- בלנדר/ מעבד מזון, תנור.
יש לקרוא את תקנון האתר לפני רכישה
** במוצרים דיגיטלים רכישה וחשיפה לתכנים נחשבת מימוש המוצר ולכן לא ניתן לבצע ביטול עסקה בסיום הרכישה**
בואו נישאר בקשר באינסטגרם ובפייסבוק
נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר